Om oss.

Ditt val för flyttfirma - vi har vårt säte i Södertälje. 

Vår vision

Vår vision är att vara din självklara partner för alla typer av flyttjänster, oavsett om det är lokalt, nationellt eller internationellt. Vi strävar efter att erbjuda en trygg, effektiv och pålitlig flyttupplevelse för alla våra kunder.

 

Flytta och transportera säkert med oss. Vi är en firma som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi transporterar gods över hela Sverige men även utomlands. Snabbt, smidigt och med svåröverträffad leveranssäkerhet. Vår styrka ligger i resurser, kompetens, erfarenhet och vår strävan är att hitta den mest effektiva och bästa lösningen för alla.

 

Kvalitet och kundnöjdhet

Grundat på en stark tro på kvalitet och kundnöjdhet, har vårt företag vuxit från en liten lokal aktör till en pålitlig flyttfirma med ett brett tjänsteutbud. Med många års erfarenhet i branschen har vi hjälpt otaliga kunder att flytta sina hem och företag säkert och smidigt.

Vårt team består av engagerade och erfarna flyttexperter som är dedikerade till att göra din flytt så smidig som möjligt. Vi investerar kontinuerligt i utbildning och modern utrustning för att säkerställa att vi alltid levererar högsta kvalitet.

La Goulette Flytt&Transport

Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar nära dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov. Med oss får du en personlig och pålitlig partner genom hela flyttprocessen.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka din nästa flytt. Låt oss göra din flyttupplevelse enkel och bekymmersfri!

Frågor?

Ni är välkomna att kontakta oss via telefon, eller via formuläret!

Förvänta dig mer!

Fördelarna med att välja La Goulette 

  • Snabbt.

  • Säkert.

  • På dina villkor.

Undra om...

Vanliga frågor & svar